Copa del Rei
Esports Barça 10/02/2012

Jorge Valdano: "El Reial Madrid està donant molta importància al Barça"

L'exdirector esportiu del Reial Madrid considera que "s'han invertit els termes" i ara és el conjunt blanc el que està obsessionat amb l'equip blaugrana

Efe
1 min

MadridJorge Valdano, exdirector esportiu del Reial Madrid, ha considerat, arran de la polèmica sobre l'escenari de la final de la Copa del Rei, que "el Reial Madrid està donant molta importància al Barça".

"Jo no sóc de la idea que s'hagi de donar gaire importància al Barça. Crec que el Madrid n'hi està donant molta, i això, fa uns anys, era a l'inrevés. A mi em sembla una mala idea invertir els termes", ha dit a 'El larguero' (Cadena SER).

"No em sembla important el lloc on es jugui. Em sembla important que donin cabuda a tota la gent que vol presenciar la final. Serà una autèntica pena que la meitat dels aficionats de l'Athletic Club que tenen la intenció d'assistir a la final es quedin fora de l'estadi", ha opinat Valdano sobre la possible elecció del Santiago Bernabéu.

Valdano creu que si l'estadi elegit fos finalment al Camp Nou, el Barça no tindria avantatge per jugar a casa i que podria ser fins i tot un inconvenient, perquè "genera un clima desconcertant".

stats