BARÇA
Esports Barça 12/05/2015

El jutge desestima la demanda de l'empresa MCM contra el Barça

L'empresa demanava al Barça 100 milions d'euros per l'explotació de la publicitat de la façana de La Masia

Ara
1 min
La façana de l'edifici de la Masia

BarcelonaEl jutge Antonio Morales Adame del jutjat de Primera Instància número 25 de Barcelona ha desestimat la demanda de l'empresa MCM contra el Barça per la qual aquesta empresa demanava al club 100 milions d'euros per l'explotació de la publicitat de la façana de La Masia.

MCM demanava al Barça aquesta quantitat en concepte de danys i perjudicis pel que considera un incompliment del contracte perquè, segons l'empresa, el club no li deixava posar publicitat. Durant el judici, el Barça va al·legar que no havia rebut cap proposta publicitària d'aquesta empresa. Així doncs, el jutge ha acabat considerant que "cap de les infraccions contractuals que s'exposen per la part demandant mereix qualificar-se com a tal als efectes d'instar a la resolució del contracte i la conseqüent indemnització dels danys i perjudicis derivats d'aquest incompliments".

Segons el jutge, "l'incompliment greu i essencial" només es podria "estimar si s'hagués trencat el nucli fonamental del contracte, que no és un altre que la cessió de la façana per a la seva explotació com a suport de publicitat, utilització de la que no s'ha vist privada 'Muro Cortina Modular Publicidad, S.L.'", l'empresa que havia presentat la demanda.

Ara, MCM té 20 dies hàbils per apel·lar aquesta sentència a l'Audiència Provincial de Barcelona.

stats