Barça
Esports Barça 28/11/2021

La desimboltura d’Abde sorprèn i revoluciona la banda

1 min
Abde, en acció al camp del Vila-real

BarcelonaPer primer cop titular a La Lliga, Ez Abde va fer seva la banda blaugrana. Després de tenir minuts al final dels últims tres partits, Xavi va brindar la seva primera titularitat al davanter del Marroc. El jove blaugrana no la va desaprofitar: va participar en la jugada del primer gol i va demostrar que no té por de res. Amb el carril dret, capitanejat per Jordi Alba, pràcticament inactiu, Abde va aprofitar l’avinentesa per oferir-se, desbordar, controlar, driblar i brillar.

Amb la seva manera de córrer desgarbada i un pèl geperuda, va intentar anar-se’n de la defensa local fins a quatre vegades en un inici explosiu. De dues en va treure petroli. La més perillosa va estar a punt d’obrir la llauna per al conjunt blaugrana en els primers minuts de partit. La seva millor ocasió va ser un cop de cap als quatre minuts en què va tenir l’ocasió d’obrir el marcador, però Rulli va estirar-se per treure per damunt del travesser l’esfèrica. L’exjugador de l’Hèrcules, però, no va deixar d’intentar-ho i, ja en el segon temps, va ser el generador de la jugada de la primera diana blaugrana.

Amb l’arribada de Xavi a la banqueta, s’ha consolidat en el primer equip i pensa aprofitar cada ocasió per fer-se un lloc en un conjunt encara en construcció, tot i que en el tram final de la primera part no va aconseguir ajudar gaire en defensa a Eric quan el Barça patia. Durant els 60 minuts que va ser sobre la gespa, es va postular com un jugador a tenir present en el futur. De caràcter no n’hi falta. De talent, tampoc.

stats