BARÇA
Esports  /  Barça 23/01/2014

La dimissió de Sandro Rosell, en 10 frases

Les declaracions més destacades de la compareixença de Rosell en la seva renúncia com a president del FC Barcelona

Ara
2 min
Sandro Rosell, abans de la roda de premsa en què ha anunciat la seva dimissió / JOSEP LAGO / AFP

BarcelonaSandro Rosell ha comparegut aquest dijous davant els mitjans de comunicació, per presentar la seva dimissió a seguir presidint l'entitat blaugrana. Rosell ha declarat que Josep Maria Bartomeu ocuparà el càrrec de president del Barça fins a final de mandat, el 2016. Repassem les 10 frases més destacades que hem seguit al 'Minut a minut':

1. Rosell: "A les eleccions del 2010, milers de socis van decidir qui es faria càrrec del club. Una festa democràtica que va reforçar la grandesa del Barça. El 61% va escollir que la candidatura que jo encapçalava dirigís el club fins al 2016."

2. Rosell: "En aquests 4 anys hem vist que els nostres èxits són el resultat de l'esforç al terreny de joc i de superar els entrebancs fora."

3. Rosell: "L'època d'èxits també ha tingut moments difícils. En aquest temps, jo i la meva família hem rebut moltes amenaces que m'han fet reflexionar."

4. Rosell: "Penso que la meva etapa ha acabat. He presentat la meva dimissió com a president."

5. Rosell: "Josep Maria Bartomeu es fa càrrec de la presidència fins al 2016, tal com indiquen els estatuts. Li desitjo molta sort i demano als socis que li donin suport."

6. Bartomeu: "El primer missatge com a president és dir que acabarem el mandat fins al 2016. Ens sentim forts."

7. Bartomeu: "Hem assolit fins avui molts objectius en aquests darrers anys, però ens en queden molts per assolir i recórrer."

8. Bartomeu: "Vull demanar el suport del soci, que continuï confiant en aquest projecte. Els nostres reptes seguiran vigents."

9. Bartomeu: "Aquest és un club a les mans dels socis i faré tot el possible per consolidar-ho."

10. Bartomeu: "Serem molt ferms en la defensa del màxim respecte del nostre club davant els estaments jurídics i polítics."

stats