Barça
Esports Barça 19/05/2014

El director esportiu de la Juve confirma el seu interès per fitxar Alexis

Giuseppe Marotta assegura a la televisió italiana que la 'Vecchia Signora' vol comptar amb el xilè per a la temporada que ve

Ara
1 min

BarcelonaFa mesos que se sap que el Juventus està interessat en fitxar el blaugrana Alexis Sánchez i l'ARA ha anat seguint en les últimes setmanes els moviments de l'equip que entrena Antonio Conte (a qui el club intentarà retenir). Per acabar de confirmar aquest interès, Giuseppe Marotta, director esportiu del club italià, ha confirmat a Sky Italia que l'entitat vol tenir el xilè a l'equip la temporada que ve. "No amagaré que a la Juve li encantaria poder comptar amb un futbolista com ell. És un jugador important, que ha demostrat la seva qualitat al Barça i és un futbolista que tots els grans voldrien tenir al seu equip", ha afirmat.

De tota manera, Alexis Sánchez té contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2016. Per avançar en les negociacions, Marotta veu clau la implicació del futbolista. "És un jugador molt car i s'hauria de veure també què vol fer ell", diu. El preu de mercat d'Alexis ronda els 30 milions d'euros.

En qualsevol cas, Marotta admet que cap moviment s'acabarà d'accelerar fins que no es pugui confirmar que Antonio Conte segueix a la banqueta del Juventus. "Farem tot el possible per retenir-lo", assegura.

stats