Barça
Esports Barça 05/05/2012

Pep Guardiola: "No sabeu l'estima i la felicitat que m'enduc a casa"

L'entrenador s'acomiada del Camp Nou amb un emotiu discurs que acaba amb una frase per a l'esperança: "Fins aviat, que a mi no em perdreu mai"

à. G.
1 min

BarcelonaEn finalitzar el partit contra l'Espanyol, el Camp Nou ha volgut mostrar el seu agraïment a Pep Guardiola, que després de la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club deixarà la banqueta del Barça.

El tècnic ha vist des del centre del terreny de joc un vídeo molt emotiu que s'ha emès pels marcadors. Pep Guardiola, que també ha escoltat una cançó de Lluís Llach ('Que tinguem sort'), ha agafat el micròfon per adreçar-se a l'afició blaugrana.

"La vida m'ha fet aquest regal. Durant cinc anys he pogut tenir-vos molt a prop i gaudir d'aquest meravellós espectacle. Jo no he sigut diferent de tots vosaltres, jo he sigut un privilegiat. No sabeu l'estima i la felicitat que m'enduc a casa. Sentir-se tan volgut, tan estimat... Hem pencat molt perquè hagueu pogut passar bones estones veient-nos jugar a futbol", ha dit Guardiola.

"Sapigueu que us trobaré molt a faltar. El que més perd sóc jo. Us deixo en les millors mans possibles. El cinturó m'estrenyia molt i jo me'l descordo, vosaltres no cal que ho feu. Us desitjo molta sort", ha assegurat.

Pep Guardiola ha acabat el discurs amb una frase per a l'esperança: "Fins aviat, que a mi no em perdreu mai".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats