BARÇA
Esports Barça 14/04/2016

La directiva del Barça fa una crida a l'afició pel partit contra el València

La junta respon a l'eliminació de la Champoins demanant el suport incondicional dels seguidors des d'ara i fins al final de temporada

M.m.
2 min
Fins a 209 socis podran adquirir un abonament pel Camp Nou aquest curs

Barcelona"La junta demana a tots els socis i simpatitzants que omplin el camp contra el València". És la postura oficial del club després de l'eliminació de la Champions, a mans de l'Atlètic de Madrid, i que s'ha acordat a la reunió de junta d'aquest dijous. "Volem que hi hagi una assistència massiva i que ho facin amb ganes d'animar, que els jugadors rebin l'escalfi i l'ànim de la gent. Creiem que aquest equip s'ho mereix i que és important que els jugadors ho notin. Que ho fessin ara i ho fessin fins a final de temporada. Si aconseguíssim aquests dos títols arrodoniríem una gran temporada".

L'encarregat d'explicar aquesta postura ha estat Josep Vives, portaveu del club. "No hem de perdre el temps amb lamentacions. Les competicions no s'aturen i tenim molta il·lusió i esperança per poder-les guanyar", ha comentat, aclarint també que aquesta crida no respon a una hipotètica resposta negativa dels socis. "No tenim motius per pensar que la gent reaccionaria malament. La resposta els últims anys de la gent ha estat extraordinària".

La final de Copa

Després d'aquest preàmbul, Vives ha comentat la resta d'acords als que ha arribat la directiva. Un d'ells fa referència a pressionar la Federació Espanyola perquè miri de canviar l'horari de la final de Copa, previst pel proper 22 de maig al vespre. "Farem una acció conjunta amb el Sevilla. Demanarem explicacions al president de la Federació Espanyola en la propera junta directiva. Considerem que ha de defensar els interessos dels clubs". El problema és que Mediaset, l'empresa propietària dels drets televisius, ha fixat l'horari per les 21.30 h.

Una mesura, aquesta petició, que pot prendre força ja que el sorteig d'entrades ja està fet i hi ha hagut més demanda que oferta. El club, però, no ho veu d'aquesta manera. "Esclar que vindran socis, sigui a l'hora que sigui, però és la nostra obligació com a club defensar la millor manera els interessos dels aficionats".

124 abonaments intervinguts

D'altra banda, Vives ha assegurat que la junta té "un compromís per lluitar contra les irregularitats en la revenda d'entrades i abonaments", i que s'han interceptat 124 abonaments en els dos últims partits a l'estadi (90 en el clàssic i 34 en el de Champions contra l'Atlètic). "De manera extraordinària, el club ha tirat endavant unes mesures cautelars. La primera és que no han pogut entrar a la sol·licitud d'entrades per la final de Copa", ha explicat el portaveu. Les properes mesures dependran dels acords que prengui la comissió de disciplina.

D'altra banda, la directiva ha acordat la creació de dues FCB Escoles, a Charlotte (Estats Units) i Lagos (Nigèria). En total, ja seran 21 les FCB Escoles repartides arreu del món. La junta també ha arribat a dos acords comercials, amb Assistència Sanitària (per 5 anys), i amb Serveto (per 2 anys).

Finalment, s'ha fixat la data del 21 d'abril (13.30 h) per presentar el projecte del Nou Camp Nou, a les instal·lacions de l'estadi. L'endemà, dia 22, es farà la presentació de l'acord entre el FCB i la Fundació Éric Abidal.

stats