Barça
Esports  /  Barça 25/08/2014

La junta directiva del Barça decideix no retirar l'acció de responsabilitat

Després d’un ampli debat, s’ha decidit majoritàriament continuar amb el procés contra els directius de l'era Laporta

Ara
1 min

BarcelonaLa junta directiva del Barça s'ha reunit aquest dilluns a la Ciutat Esportiva amb diferents carpetes obertes sobre la taula. La trobada ha servit per posar al dia els directius, per exemple, de les negociacions per fitxar el lateral brasiler Douglas, que està dirigint el director de futbol Raül Sanllehí a São Paulo.

La ratificació de la sanció de la FIFA al club, que s'hauria d'estar un any sense fitxar, ha condicionat l'actualitat del Barça i durant la reunió s'ha analitzat el recurs al Tribunal d'Arbitratge Esportiu internacional per intentar rebaixar la sanció. Amb Douglas al sac, el Barça ha estat movent fils per intentar fitxar més jugadors abans del tancament del mercat, per si finalment no es pot salvar la sanció.

A la junta també s'ha tractat l'acció de responsabilitat social a l'última junta de Joan Laporta. Com ja va informar l'ARA, alguns directius, com el mateix Josep Maria Bartomeu, volien estudiar la possibilitat d'aturar aquest procés per tancar una carpeta complicada i garantir certa pau social al club. Però altres consideren que no es pot aturar aquesta acció de responsabilitat. "Després d'un ampli debat –segons informa el Barça en un comunicat–, la junta ha decidit majoritàriament continuar amb el procés".

La junta ha revisat l’activitat del primer equip de futbol i del Barça B la temporada passada. A més, ha repassat l’activitat de les seccions professionals del club, (bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala) i les operacions d’altes i baixes realitzades aquests darrers mesos en aquestes àrees.

stats