BARÇA
Esports Barça 29/08/2014

Douglas: "Alves és un crac. Sempre he volgut ser com ell"

El lateral brasiler ha aterrat aquest divendres al matí a l'aeroport del Prat i ha signat un contracte per a les properes cinc temporades

Martí Molina
2 min
Zubizarreta, Douglas i Mestre, durant la presentació del lateral brasiler / JOSEP LAGO / AFP PHOTO

BarcelonaEl Barça presenta aquest divendres a la tarda el lateral brasiler Douglas Pereira. El jugador, que ha aterrat aquest matí a l'aeroport del Prat, ha signat un contracte per a les properes cinc temporades. En la roda de premsa de presentació, que es pot seguir en directe, Douglas està acompanyat pel director esportiu Andoni Zubizarreta i el vicepresident esportiu, Jordi Mestre.

En la presentació. El futbolista ha dit que estava aclaparat per tot el que ha viscut en els primers deies a Barcelona. "Estic molt content de vestir la samarreta del Barça. Ja tinc ganes d'entrenar amb els meus companys", ha dit d'entrada. "Quan m'ho van dir vaig ser molt feliç. Sempre ha estat un somni jugar al Barça, qualsevol jugador ho vol. Ara bé, cal treballar dia a dia", ha reconegut el brasiler.

A nivell esportiu, ha dit que: "vull dedicar tota la meva concentració i feina a canviar la imatge que es té de mi", referint-se al fet que és un jugador encara desconegut per molts aficionats. Douglas també s'ha emmirallat amb Dani Alves. "És un crac. M'agrada com a lateral, sempre he volgut ser com ell. M'agradaria poder aconseguir els títols que ha aconseguit amb el Barça".

El futbolista ha assegurat que es troba "bé físicament" i que a partir d'aquest dissabte entrenarà amb els seus nous companys. "He vingut aquí per a jugar a futbol i és el que faré", afegeix el brasiler. "Tots els brasilers que han passat per Barcelona diuen que és el millor club del món. Això ja és un indicatiu molt important. Vull seguir les seves passes", ha conclòs.

Douglas i Traffic

En canvi, Jordi Mestre ha volgut reiterar que el seu fitxatge "no és comparable" a les antigues operacions amb Henrique i Keirison, altres jugadors de Traffic que ni tan sols van arribar a debutar al Barça. "Traffic és de les empreses esportives més prestigioses. No es pot comparar el seu fitxatge amb casos anteriors. D'entrada perquè demà s'entrenarà, i altres no van ni fer-ho. I tampoc té res a veure el preu".

Per últim, Jordi Mestre ha confirmat que el cost de l'operació és de 4 milions d'euros més 1,5 de variables. En aquest punt, ha comentat que es tracta de variables per partits, i que el club blaugrana pagarà 0,5 milions per any a l'equip brasiler si juga durant 45 minuts en un mínim de 30 partits per temporada. El vicepresident esportiu ha assegurat que el Barça "té el 100% dels drets" del jugador i que tot el que s'ha pagat "ha estat íntegrament al São Paulo".

stats