Barça
Esports Barça 08/09/2013

Sandro Rosell: "Hi ha gent que no ens estima i es dedica a posar-nos bastons a les rodes"

El president del Barça ha sigut entrevistat aquest diumenge al programa 'Hat-trick Barça' (TV3)

à. G.
3 min

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha sigut entrevistat aquest diumenge al programa 'Hat-trick Barça' (TV3). "Aquest estiu han passat moltes coses al Barça", ha dit.

"Al Barça i a Catalunya ho qüestionem tot. Ha passat històricament i no ho canviarem ara. Nosaltres mateixos ens compliquem la vida. Ho va explicar Javier Mascherano i és veritat, però potser això és el que ens fa més grans. Has de gastar molta energia a apagar focs que sovint no entens", ha recordat. "Hi ha gent que no ens estima i es dedica a posar-nos bastons a les rodes. Són gent que ha perdut els privilegis. Estic tranquil, però m'agradaria saber de què se m'acusa", ha afegit.

Segons Sandro Rosell, "el Barça ha pagat tot el que Éric Abidal havia de cobrar. Malgrat que els metges deien que segurament no podria tornar a jugar li vam ampliar un any el seu contracte i ho va cobrar tot. El contracte es va suspendre per un pacte amb les assegurances mèdiques. Ell ha reconegut que no s'han interpretat bé les seves paraules".

"La recaiguda de Tito Vilanova és el pitjor dia de la meva presidència. Esperem que guanyi la seva lluita, però la vida segueix", ha recordat el president del Barça. "Avui diumenge ha anat a veure el seu fill Adrià i és una notícia fantàstica", ha afegit.

"Andoni Zubizarreta tenia tres noms i ell va escollir el nou entrenador. El nom del Tata Martino el vaig posar jo sobre la taula. Va ser una suggerència, res més. Crec que no està bé explicar qui eren els altres dos noms", ha dit.

"Un cos tècnic tan gran no és ideal, però s'entendran perquè són molt bona gent", ha opinat.

Segons el president del Barça, "quan vam signar un preacord amb el pare de Neymar, ell ja havia passat la revisió amb el Reial Madrid. Al final el vam poder convèncer per jugar al Barça, que era on ell volia jugar". "El font d'inversió que reclama diners està parlant amb el Santos i amb el pare del jugador, però el Barça queda al marge. Els números complets se sabran a l'assemblea", ha explicat.

"Probablement la pròxima notícia important del Barça serà la renovació d'Andrés Iniesta. Espero que ho puguem anunciar aviat", ha avançat. "Estic molt content de la feina d'Andoni Zubizarreta, que primer vol deixar l'equip tancat. No ha arribat cap central perquè el Barça no ha de pagar més del que els seus tècnics consideren", ha confessat.

"Entenc que la gent no entengui la venda de David Villa, però s'han de mirar moltes qüestions. La venda de Kaká per zero euros, per exemple, és un bon negoci per al Reial Madrid", ha explicat.

"Em porto bé amb Víctor Valdés. Sempre que ens veiem, ens saludem. He intentat la seva continuïtat, però no me n'he sortit", ha analitzat. "Iker Casillas? No és una opció que contemplem perquè és una icona del Madrid. No el veig amb l'escut del Barça al pit", ha assegurat.

"Si el Madrid ha comprat Bale per 100 milions d'euros i els pot pagar és un problema d'ells. Jo no ho hagués fet, però és una decisió d'una entitat privada. Si ho féssim nosaltres, els nostres socis ens muntarien un pollastre", ha comentat.

"Des que Mourinho no hi és ha baixat la tensió, però tenia la seva gràcia", ha opinat. "A la Supercopa d'Europa anava amb el Bayern Munic. Pep Guardiola és el millor entrenador de la història. Molts opinadors no saben el que penso. Algú el va intoxicar, però tinc una relació excel·lent amb la seva família", ha analitzat.

"Quan vam arribar al club vam veure que hi havia diferents contractes amb el Johan Cruyff i vam demanar a què es referien", ha explicat.

"El que li ha passat a la ciutat de Madrid és sorprenent perquè donava la sensació que tindrien més vots. Per alguna cosa serà que els membres del COI han escollit Tòquio. Tinc amics a tot arreu i per els m'alegro", ha explicat. "La mala notícia de Madrid es pot convertir en una bona notícia per a Barcelona, que ara té més opcions", ha analitzat.

stats