Barça
Esports Barça 26/06/2012

Sandro Rosell: "L'agressió al Tito no ens va agradar gens i seria un ridícul si quedés impune"

Després de parlar aquest dimarts en roda de premsa, el president del Barça ha estat entrevistat per Josep Cuní a 8tv

Ara
2 min
Sandro Rosell, entrevistat per Josep Cuní

BarcelonaDesprés de parlar aquest dimarts en roda de premsa, Sandro Rosell, president del Barça, ha estat entrevistat per Josep Cuní a 8tv. "Seguiré actuant com sempre", ha dit el màxim dirigent, que ha recordat que el club respondrà tots els atacs.

Segons Sandro Rosell, "totes les decisions les hem pres per protegir el vestidor. Moltes vegades no és que no haguem actuat, és que hem pres la decisió de no actuar".

"L'agressió al Tito Vilanova no ens va agradar gens i seria un ridícul per al món del futbol si quedés impune. No seria un bon exemple", ha explicat el president del Barça.

"Intentarem que es canviïn els comitès de la Federació Espanyola", ha avançat Sandro Rosell, que ha explicat que el Barça va votar Ángel María Villar perquè era l'únic candidat.

"Nosaltres intentem donar exemple des de tots els àmbits", ha dit Sandro Rosell, que s'ha mostrat orgullós que en temps de crisi econòmica el club hagi donat alegries als aficionats.

"Amb Joan Laporta vaig passar pàgina l'any 2005. Això és com la mili, jo només recordo els bons moments. La gent és prou intel·ligent com per diferenciar unes opinions de les altres. Jo seguiré treballant per la unió del club, que és el que tots hauríem de voler", ha assegurat el president.

Sandro Rosell ha reconegut que el benefici de 40 milions té a veure amb que el Barça no ha guanyat títols importants. "El Barça no deu res a Hisenda, el nostre deute és amb els bancs. El futbol no està bé econòmicament", ha dit. El president ha criticat el model de sistema televisiu actual que obliga a donar futbol en obert: "És una mesura que depèn del Govern, però treure-la seria el més just". El contracte que el Barça té amb Mediapro acaba l'any 2015.

Segons el dirigent, "el món del futbol viu en una bombolla. Hi ha clubs que tenen més permissivitat que una empresa normal. Alguns hauran de desaparèixer". El president ha apostat per reduir el número d'equips de la Lliga BBVA i potenciar la Lliga de Campions. "Jugar la Supercopa a la Xina no ens fa il·lusió, volem jugar a un lloc en què la nostra afició pugui accedir", ha opinat.

"Qatar Foundation? És el contracte més gran de la història del patrocini mundial. Vaig anar a buscar diners per eixugar el deute que teníem. Mentre jo sigui president el Barça mai estarà en venda", ha argumentat Rosell.

"Nosaltres vam fer tots els esforços perquè el Pep Guardiola es quedés amb nosaltres, però crec que el relleu del Tito Vilanova és una bona solució i la majoria ho ha vist així", ha dit. Sandro Rosell ha reiterat que la directiva es mantindrà al marge del dia a dia del vestidor blaugrana.

stats