Barça
Esports Barça 16/04/2011

Cordialitat entre Sandro Rosell i Florentino Pérez, que es saluden però no s'abracen

Els presidents han asseugrat que les relacions són bones malgrat la demanda contra la cadena Cope pel tema del dopatge, o la porra de Rosell per la final de Copa

Martí Molina
2 min
Sandro Rosell i Florentino Pérez se saluden just abans del dinar de directives.

BarcelonaFlorentino Pérez i Sandro Rosell han comparegut abans del dinar de directives en un acte que ha estat cordial, encara que sense arribar als extrems del partit de la primera volta, on tots dos es van abraçar de manera efusiva.

Els presidents de Madrid i Barça han compartit un discurs de cordialitat i distensió, i han asseugrat que les relacions entre els dos clubs continuen essent bones malgrat la demanda contra la cadena Cope pel tema del dopatge, o la porra que va fer Rosell per la final de Copa.

“A mi no m'han de preguntar per això de la Cope. Hi va haver un incident i ho vàrem desmentir rotundament”, deia Florentino, mentre es mostrava “sorprès” perquè, al se entendre, es va “alimentar una cosa que no ha existit”. D'altra banda, Rosell ha reconegut que es va “equivocar” amb el pronòstic del 5 a 0 a la final de Copa; i s'ha excusat “lamentant” que “no es va entendre com havia de ser -un pronòstic solidari- i es va treure de context”.

Interrogats sobre la cordialitat del partit d'anada, els màxims dirigents de Madrid i Barça han assegurat que “res no ha canviat” respecte aquell partit, i que tots dos mantenen una relació “d'amistat”. Sigui com sigui, i a diferència de la primera volta, els dos s'han limitat a donar-se la mà i no s'han abraçat.

Preguntats sobre el partit d'aquest dissabte i els següents, cap dels dos no ha volgut fer apostes. Florentino ha explicat que, per ell, jugar 4 partits seguits és “una possibilitat que ens ha donat el destí” que recull “amb satisfacció i el desig que es gaudeixi del futbol”. Mentre Rosell creu que “les sensacions són maques, venim aquí amb els deures fets i ara intentarem posar la cirereta al pastís”.

Sobre com afectarà el primer partit de cara als següents, Florentino ha considerat que “no es podia preveure perquè no hi ha precedents”. Mentre Rosell es mostra convençut que sí que afectarà, però no sap si serà “positivament o negativament, tant si es guanya com si es perd”.

Els dos presidents han acabat negant que hi hagi un clima de tensió entre els dos clubs. “No veig tensió, sinó festa”, ha dit Florentino. I Rosell ha afegit: “Per si algú en veiés, cal dir a les dues aficions que cadascú animi el seu equip i que no hi hagi res més”.

stats