Barça
Esports Barça 16/10/2012

Freixa: "La Grada d'Animació es farà segur, de la manera que sigui possible, però es farà"

El portaveu del Barça insisteix que no pensen enterrar aquest projecte, aprovat per l'assemblea de compromissaris, tot i admetre que ara està aturat i no avança

A.s.
1 min
L'ALTRA CARA DEL PARTIT El partit d'anada de la Supercopa va ser un èxit de públic: unes 90.000 entrades venudes. Els espectadors, molts dels quals turistes, van haver de tornar a casa  o a l'hotel caminant en veure's perduts sense transport públic.

BarcelonaLa junta directiva del Barça es manté ferma en la idea de tirar endavant el projecte de la Grada d'Animació al Camp Nou. "Estem en un punt que no podem avançar, i són qüestions de màxima sensibilitat pública que no podem dir, però el projecte el volem fer", ha explicat el portaveu blaugrana, Toni Freixa, tot i que després de la insistència dels periodistes ha assegurat amb força: "La Grada d'Animació es farà segur, de la manera que sigui possible, però es farà".

"No estem demanant cap flexibilització als Mossos, però és cert que el nostre estadi és un model", ha dit Freixa, i ha afegit, en relació amb l'anunci dels portaveus del grup Fanàtics, impulsors del projecte, de donar-ho per mort: "A qui correspon decidir si la Grada d'Animació està enterrada és al Barça, no a un grup de socis".

Toni Freixa ha resumit la posició del club pel que fa a aquest projecte amb aquesta frase: "Creiem que és una gran idea i n'estem convençuts, i els socis hi van votar a favor, però anirem de la mà dels Mossos i volem la màxima seguretat, no volem cap risc".

stats