BARÇA
Esports Barça 09/10/2013

La Fundació del Barça col·labora amb la Fundació Edmílson en el nou projecte HappyBall

El projecte, impulsat per l'exjugador blaugrana, servirà per assegurar el futur de més de 500 famílies

Ara
1 min
Sandro Rosell i José Edmílson

BarcelonaLa Fundació FC Barcelona col·labora amb el projecte HappyBall, una nova iniciativa que la Fundació Edmílson estrena aquest dimecres. Es tracta d'un projecte que servirà per assegurar el futur de més de 500 famílies que actualment formen part del programa d'ajuda que la Fundació Edmílson té al poble on va néixer el futbolista brasiler, Taquaritinga, a l'interior de la província de Sao Paulo (Brasil).

El projecte HappyBall pretén recaptar fons per als projectes socials de la Fundació Edmílson a través de la venda d’unes pilotes que es podran adquirir als punts de venda oficials del Barça i a través de la web oficial. El preu de cada pilota, fabricada en cuir, és de 25 euros.

La Fundació FC Barcelona actua en aquest projecte de col·laborador oficial. “El nostre objectiu és poder ajudar els nens i millorar el seu futur. M'agradaria animar qualsevol persona amb sentit de responsabilitat social a col·laborar amb HappyBall per poder ajudar més nens necessitats al món”, assegura Sandro Rosell, president del Barça.

Per José Edmílson, fundador i president de la Fundació Edmílson, a més d'exjugador del Barça, HappyBall és una iniciativa molt desitjada. “Un dia vaig tenir un somni, una pilota pot canviar una vida. Avui es fa realitat un projecte que és molt més que una pilota, més que un somriure. HappyBall és educació, esport i cultura”, recorda l’exblaugrana.

stats