Lliga de Campions
Esports Barça 12/03/2013

El Galatasaray derrota el Schalke i també es classifica per als quarts (2-3)

L'equip turc derrota l'equip alemany a Gelsenkirchen, gràcies als gols d'Altintop, Yilmaz i Bulut. L'encert de Neustädter i Bastos no ha estat suficient per culpa del curt 1-1 de l'anada

BarcelonaEl Galatasaray serà al bombo dels quarts de final, juntament amb el Barça, el PSG, el Juventus, el Borussia Dortmund i el Reial Madrid. L'equip turc ha eliminat el Schalke gràcies a una victòria a Gelsenkirchen per 2-3, que ha anul·lat l'1-1 de l'anada a l'Ali Sami Yen.

Neustädter ha avançat els alemanys al minut 17 de partit, però Altintop i Yilmaz han capgirat el gol local abans del descans. Els alemanys han afegit emoció amb un gol de Bastos ben entrat el segon temps, però no només no han pogut marcar el tercer que els hauria classificat, sinó que han vist com, al temps afegit i quan l'equip de Jens Keller estava abocat a l'atac a la desesperada, Bulut ha sentenciat amb el tercer gol al contraatac.