Barça
Esports Barça 30/08/2011

Guardiola assistirà al fòrum d'entrenadors d'elit de la UEFA, on no hi serà Mourinho

La cita se celebrarà entre el dimecres 31 i el dijous 1 de setembre a Nyon, i l'entrenador del Madrid ha declinat ser-hi. El tècnic blaugrana ja hi va participar l'any passat

Redacció
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaLa 13a edició del Fòrum d'entrenadors d'elit que la UEFA organitza el 31 d'agost i l'1 de setembre a la seva seu de Nyon (Suïssa) comptarà amb la presència del tècnic blaugrana, Josep Guardiola, que ja hi va ser l'any passat.

Mentrestant, l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha declinat participar a la cita, que també comptarà amb l'entrenador del València, Unai Emery, pel que fa a representants de la Lliga espanyola.

Com que no hi haurà trobada entre els tècnics de Barça i Madrid després de la tangana de la Supercopa d'Espanya, l'interès se centra en el retrobament entre Guardiola i el tècnic de l'Arsenal, Arsène Wenger, després que els blaugranes s'hagin endut aquest estiu el capità de l'equip, Cesc Fàbregas.

La llista completa de participants és la següent: Pep Guardiola (Barcelona), Sir Alex Ferguson (Manchester United), André Villas-Boas (Chelsea), Arsène Wenger (Arsenal), Roy Hodgson (West Bromwich Albion), Rémi Garde (Olympique Lyonnais), Didier Deschamps (Olympique de Marseille), Massimiliano Allegri (Milan), Ralf Rangnick (Schalke 04), Thomas Schaaf (Werder Bremen), Frank de Boer (Ajax), Jorge Jesus (Benfica), Felix Magath (Wolfsburg), Vítor Pereira (Porto), Mircea Lucescu (Shakhtar Donetsk), Unai Emery (València), Thorsten Fink (Basilea) i Rudi Garcia (Lilla).

stats