FUTBOL
Esports Barça 06/09/2013

Ibrahimovic: "Li vaig cridar a Guardiola: 'Que no tens ous?'"

El Daily Mail recull fragments del nou llibre del suec, on carrega amb força contra el tècnic del Bayern

Ara
2 min

BarcelonaZlatan Ibrahimovic no passa pàgina en relació amb la seva etapa al Barça i la relació amb Pep Guardiola. El diari anglès 'Daily Mail' ha publicat diversos extractes del nou llibre del davanter del PSG. Ibrahimovic ataca Guardiola i lloa José Mourinho. "Després de l'eliminació contra l'Inter a les semifinals de la Lliga de Campions, Guardiola em va mirar com si tot fos culpa meva i vaig pensar: 'Això s'ha acabat'. Tenia ganes de marxar", relata el suec.

"Després d'això, contra el Vila-real em va fer entrar per jugar els últims 5 minuts, em bullia la sang. Quan vaig entrar al vestidor, vaig donar una puntada a la caixa on deixem la roba després de jugar i li vaig cridar a Guardiola: 'Que no tens ous? Ets un ****** [no s'especifica la paraula que utilitza] davant Mourinho, te'n pots anar a l'infern'. Ell no va contestar, va recollir la caixa i no va dir res. Només silenci", explica.

"Mourinho era diferent. Treballa el doble que la resta, viu i respira futbol les 24 hores i els 7 dies de la setmana. Ho sabia tot, fins i tot el número de peu del tercer porter", relata el suec.

"Al Barça tothom complia les ordres i jo al principi també. Però m'estava avorrint. L'Zlatan ja no era l'Zlatan, Guardiola em va convertir en un jugador pitjor. Va ser una pèrdua per a tot l'equip", afegeix. "Messi era impressionant, però li va dir a Guardiola que ja no volia jugar a la dreta i que volia fer-ho al centre", explica el rotatiu sobre el canvi de posició al camp. "Arran del problema de Guardiola, el club es va veure obligat a fer un tracte desastrós quan em va vendre. Vaig marcar 22 gols i 15 assistències, i vaig perdre el 70% del valor. La culpa? Va ser de Guardiola", acusa Ibrahimovic.

stats