BARÇA
Esports Barça 03/06/2014

Iniesta, padrí de la travessada solidària Mallorca-Menorca

Un grup de nedadors afronta el repte de nedar 40 kilòmetres per recaptar fons per als Pallapupas, el pallassos d'hospital

Ara
1 min
Iniesta, amb el grup de nedadors i dos dels integrants de Pallapupas

Barcelona40 kilòmetres nedant per portar alegria i somriures als nens hospitalitzats. Aquest és el repte i el propòsit de 17 nedadors que la primera setmana d'agost intentaran recórrer nedant la distància que separa les illes de Mallorca i Menorca. A canvi de l'extrem esforç físic i mental que això implica, demanen suport a través de la compra 'd'abraçades solidàries': 3 cèntims d'euro cada braçada, 100 braçades per 3 euros. Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l'ONG Pallapupas.

Per segon any consecutiu, el grup de nedadors especialitzats en aigües obertes intentarà anar nedant des de Cala d'en Bosc, a Menorca, a cala Ratjada, a Mallorca. 40 kilòmetres d'una gran dificultat per les corrents i pels bancs de meduses que s'hi poden trobar. Andrés Iniesta ha volgut donar suport a la iniciativa acompanyant-los en un entrenament abans d'incorporar-se a la concentració de la selecció espanyola.

L'objectiu que s'ha marcat per aquest any és recaptat 15.000 euros, l'equivalent a 500.000 braçades. Els 17 nedadors que afrontaran el repte esportiu estan disposats a fer totes les que calguin per superar els 40 kilòmetres que separen Mallorca de Menorca.

L'equip de nedadors està integrat per Josep Vivas, Joan Mordillo, Pau Tapia, Marc Casatorres, Carolina Fernández, Oriol Sabidó, Tatxo Benet, Joan Garcia, Alba Massó, David Presas, Amadeu Gari, Victor Galve Ruiz, Jaime Vega, Toni Pérez-Portabella, Oscar Pérez, Fernando Espina i Carles Céspedes.

stats