BARÇA
Esports Barça 03/03/2011

Puyol ja treballa amb el grup, Jeffren rep l'alta mèdica i Pinto pateix molèsties

El Barça s'ha entrenat a la ciutat esportiva del Barça hores després de guanyar al camp del València sense Guardiola, ingressat per culpa d'una hèrnia discal, amb algunes novetats

Redacció
1 min
Puyol conversa amb Guardiola durant un entrenament. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaTot just 8 hores després d'haver aterrat a l'aeroport del Prat provinents de València, els jugadors del primer equip s'han entrenat a la ciutat esportiva Joan Gamper en una sessió marcada per la pluja i l'absència de Pep Guardiola, ingressat per una hèrnia discal.

Alguns dels jugadors que van jugar a Mestalla, com Piqué, Pinto, Abidal, Adriano i Iniesta, han fet recuperació al gimnàs. Els jugadors del filial Armando, Planas, Sergi Gomez, Ilie, Sergi Roberto, Víctor Vazquez, Saul, Benja, Nolito, Masip i Miño també han participat en una sessió en què, inicialment, Puyol treballava en solitari recuperant-se de la seva lesió. El capità, però, s'ha incorporat a l'entrenament amb la resta del grup amb la sessió ja començada, senyal que el procès de recuperació va per bon camí.

El porter ara titular del Barcelona, José Manuel Pinto, no s'ha entrenat per les molèsties causades per una petita elongació al quàdriceps de la cama dreta, per la qual cosa el Barça s'ha exercitat sense els dos porters de la primera plantilla, ja que Víctor Valdés segueix lesionat.

Pinto va sentir molèsties durant el partit d'ahir a Mestalla contra el València arran de l'acció en la qual se li va anul·lar per fora de joc un gol al lateral valencianista Jordi Alba.

Jeffren, per la seva part, ja ha rebut l'alta mèdica i podria ser convocat per jugar davant del Saragossa.

stats