BARÇA
Esports Barça 12/06/2015

Jordi Farré: "Dediquem el 90% dels esforços a les signatures. Creiem que passarem el tall"

El precandidat qualifica la data de les eleccions d'"antidemocràtica" i reitera que ja té solucionat el tema dels avals

Martí Molina
2 min
Jordi Farré, precandidat a les eleccions del Barça / FRANCESC MELCION

BarcelonaDesprés de Freixa i Benedito, aquest divendres ha parlat Jordi Farré, un altre dels precandidats a la presidència del Barça. L'empresari, que es presenta per primer cop als comicis, assegura que té una infraestructura preparada per aconseguir les 2.534 signatures necessàries per passar el tall i reitera que ja té solucionat el tema dels avals en cas de sortir com a guanyador.

"Portem molts mesos treballant en les signatures. És el més complicat. Hi ha un grup de persones treballant-hi i tenim una estructura preparada. Ara mateix, dediquem el 90% dels esforços a això. Creiem que passarem el tall", ha assegurat Farré, que presentarà el gruix del seu projecte i el seu equip els propers dies.

El precandidat, que lidera el grup 'Som gent normal', ha criticat amb duresa la data de les eleccions, que considera "antidemocràtica". "Esperem que el 18 de juliol plogui. Un dissabte de juliol no es poden convocar eleccions. No es pot se més antidemocràtic. No ens agrada gens. Estem molt decebuts", ha explicat.

D'entre les propestes de Farré hi ha la "reformulació" del club en els àmbits social, institucional i econòmic. En el primer, donant més poder a l'Assemblea. En la part institucional, gestionant millor el club. I en la part econòmica, augmentant els ingressos i creant una marca esportiva pròpia. "El Barça ha de ser pionera en tot. Ara mateix no ho som", considera.

En el tema de patrocini, Jordi Farré ha estat taxatiu assegurant que renunciarà a la publicitat de Qatar i que proposarà el patrocini de Catalunya a la samarreta. "Catalunya es gasta molts diners amb patrocini i nosaltres creiem que no trobarà un lloc millor per publicitar-se que el Barça".

El precandidat Jordi Farré, que ha estat acompanya del seu equip a la presentació, ha exhibit un escut antic del Barça, i a tall d'anècdota ha justificat que el club no li ha cedit una versió vectoritzada després de demanar-ho "des de fa tres setmanes". "Hem agafat aquest escut perquè tenia més resolució", ha conclòs.

stats