Barça
Esports Barça 06/03/2013

Jordi Moix, sobre el futur del Camp Nou i el Palau: "No preguntarem al soci fins a concretar i descartar opcions"

El directiu del Barça explica a RAC1 que el club està estudiant les diferents opcions sobre el futur del Camp Nou i el Palau Blaugrana i que les solucions es podran començar a conèixer en dos o tres mesos

Ara
1 min
Instal·lacions del Barça

BarcelonaEl directiu del Barça Jordi Moix ha reconegut a RAC1 que en dos o tres mesos es podrà fer una primera aproximació "de les possibles opcions" sobre el futur del Camp Nou i el Palau Blaugrana i de cara a la tardor del 2013 s'espera haver acotat l'anàlisi de les opcions inicialment plantejades. "Quan tinguem visualitzades l'opció o opcions, volem asseure'ns amb les institucions per tancar el marc d'actuació en clau urbanística. No té sentit plantejar un referèndum amb els socis quan no tenim tancat el projecte i com el finançarem. Abans s'ha de tenir el marc tancat, saber quines opcions són viables i quines estan descartades. I, sobretot, com ho paguem tot".

"Ara mateix estem recollint informacions per saber què es reclama i quines són les opcions econòmiques, estructurals, urbanístiques o socials que són viables", ha afegit Moix.

"La filosofia que portem és que tot el finançament associat al projecte no haurà d'interferir en els pressupostos destinats a la parcel·la esportiva –ha continuat el directiu–. L'objectiu és no endeutar-nos més i estem analitzant diverses fórmules per trobar fons que ajudin a tirar endavant això sense comprometre'ns". En aquest sentit, no ha descartat que el finançament s'hagi d'anar a buscar al Qatar, cosa que permetria "no distreure recursos".

stats