BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Valdano: "S'està acumulant emoció, tensió i nerviosisme"

El director general i adjunt a la presidència del Reial Madrid ha restat importància a les declaracions de Guardiola i ha afirmat que cal centrar-se en el partit

Efe
1 min
Valdano, arribant al dinar de directives. SERGIO BARRENECHEA / EFE

MadridJorge Valdano, director general i adjunt a la presidència del Reial Madrid, ha restat importància a les declaracions del tècnic del Barça Pep Guardiola prèvies al partit de Lliga de Campions que enfrontarà els dos equips, i ha assenyalat que s'està "acumulant emoció, tensió i nerviosisme ", cosa que, segons ell, és" natural a mesura que avança la sèrie".

Les paraules de Guardiola davant els mitjans de comunicació no han passat inadvertides. L'entrenador blaugrana va afirmar que José Mourinho és a la sala de premsa "és el puto amo" i va afegir que "ja ha guanyat la seva 'Champions' de fora del terreny de joc". Abans del dinar de directives, avantsala del partit, Valdano va valorar les paraules de Guardiola. "S'està acumulant nerviosisme, tensió, emoció i és natural que a mesura que avanci aquesta sèrie ja que vagi augmentant en alguna mesura l'emoció regnant. Ara és hora de centrar-nos en el partit. Porto quaranta anys en el món del futbol i ho entenc tot. No hi ha res a comentar, cal centrar-se en el partit, que és un dels focus futbolístics i mediàtics més importants del món. És aquí on està el veritable espectacle", ha dit.

A més, ha qualificat el duel com "molt interessant" i ha assenyalat que no hi ha "pronòstic", encara que ha deixat clar que pot marcar l'eliminatòria sense definir: "Serà una nit emocionant, però cal esperar el segon partit per resoldre aquest duel", ha conclòs.

stats