Barça
Esports Barça 27/09/2012

Jornada d'entrevistes del president Sandro Rosell, que també es reuneix amb Rafa Márquez a Nova York

El president del Barça ha estat entrevistat aquest dimecres per dos mitjans de referència als Estats Units, 'The New York Times' i l'ESPN

Ara
1 min
Sandro Rosell durant la seva trobada amb els redactors de 'The New York Times'

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha dedicat aquest dimecres a la premsa local en el marc del seu viatge a Nova York. Rosell ha concedit un parell d’entrevistes a dos mitjans nord-americans de referència, 'The New York Times’ i la televisó esportiva ESPN.

El màxim responsable de l'entitat blaugrana ha visitat la seu del rotatiu novaiorquès i ha concedit una xerrada d’aproximadament una hora a l’equip directiu. Els periodistes s'han interessat pel treball solidari de la Fundació FC Barcelona, així com pel fet que el club cedeixi el 0,7% dels seus ingressos ordinaris a aquesta entitat i que l''staff' i els jugadors professionals destinin el 0,5% dels seus salaris també a aquesta causa. En termes esportius, Rosell ha sigut interpel·lat per la història i la filosofia de la Masia i pel sistema de detecció de talents futbolístics arreu del món, entre altres aspectes. En la visita als estudis de la cadena esportiva ESPN, Rosell ha sigut rebut pel periodista Dan Thomas, presentador del programa ‘Press Pass’.

El president ha completat la jornada amb una trobada amb l'exblaugrana Rafa Márquez a l'hotel Mercer. L'objectiu era estudiar possibles col·laboracions entre la Fundació FC Barcelona i la Fundació Rafa Márquez, que treballa a favor de la infància vulnerable de les zones més desafavorides de Mèxic.

stats