Barça
Esports Barça 22/11/2013

Leo Messi: "L'Argentina és candidata per guanyar el Mundial"

El crac blaugrana també ha dit que la seva lesió és "dura", però que treballarà per arribar en les millors condicions possibles

Ara
1 min
Leo Messi durant un entrenament amb la selecció d'Argentina

BarcelonaLeo Messi ha analitzat aquest divendres la situació de la seva selecció a Ràdio Metro i ha assegurat que l'Argentina viatjarà al Brasil "amb la il·lusió d'aconseguir el Mundial". A més, ha assegurat també que el conjunt dirigit per Alejandro Sabella "sempre és candidat arribi com arribi".

A més, el crac blaugrana ha destacat que confia en les possibilitats de l'Argentina a la propera cita mundialista. "Hem d'estar tranquils. Ens falten coses per millorar i créixer, però crec que arribarem bé", ha dit el davanter culer. Tot i això, també creu que Alemanya, el Brasil, Espanya i França són les altres seleccions que aspiren a aconseguir amb la Copa del Món. A més, també ha assegurat que li feia mal que la seva afició no el valorés anys enrere quan no era tan determinant amb la selecció com amb el Barça. "

Pel que fa a la seva lesió muscular al bíceps femoral que el deixarà fora dels terrenys de joc fins al gener, Messi ha assegurat que està tranquil perquè sap que es recuperarà i que tornarà en plenes condicions, tot i que creu que es tracta d'una "lesió dura".

Per acabar, Leo Messi ha lloat la figura de Tata Martino com a entrenador i també la seva personalitat. "El 'Tata' és un fenomen com a persona, més enllà de tot el que sap a nivell futbolístic. Ja veia com era quan era seleccionador del Paraguai o tècnic de Newell's. És espectacular quan parla i quan va arribar aquí només va confirmar el que pensava de ell", ha conclòs el '10'.

stats