Barça
Esports Barça 18/02/2013

L'exdirectiu del Barça Jaume Ferrer posa en dubte que la sentència de l'Audiència els obligui a avalar

Afirma a l'ARA que la sentència és del febrer del 2010, i parla 'dels directius que continuïn a la junta', "i d'aquells jo en quedem cap, al Barça"

Albert Solé
1 min

BarcelonaA l'espera que Joan Laporta faci una roda de premsa aquesta setmana, un dels vuit exdirectius obligats a avalar 24 milions d'euros, Jaume Ferrer, ha parlat amb l'ARA. Ferrer explica que el Tribunal Suprem ha rebutjat el recurs de cassació que van posar ells contra la sentència de l'Audiència Provincial del febrer del 2010, i que per tant ara s'ha d'aplicar aquella sentència feta quan encara estaven a la junta Joan Laporta i els directius demandats.

"En la sentència de l'Audiència, si la llegeixes, hi posa que els directius que han d'avalar les pèrdues del 2003 són els que es van presentar a les eleccions del 2006 i 'encara continuïn' a la junta", explica Jaume Ferrer, amb la qual cosa posa en dubte que es refereixi a ells: "Dels del 2006 ja no en quedem cap, al Barça".

Ferrer també diu que en el redactat de la sentència de l'Audiència no parla de cap xifra concreta, ni que cada directiu hagi d'avalar els 2,9 milions.

Posteriorment, en declaracions a 'El Primer Toc' de RAC1, Jaume Ferrer ha afegit: "Estic segur que darrere Vicenç Pla hi ha algú, i aviat es podrà demostrar".

Ferrer lamenta la situació actual perquè "nosaltres vam agafar un club en fallida i l'hem convertit en el millor club del món".

Finalment, preguntat sobre si està decebut amb Joan Laporta, Ferrer ha assegurat: "M'he sentit enganyat per Laporta i per Rosell, cadascú va a la seva, i els tontets que ens vam creure allò de 'primer el Barça' aquí estem.

stats