BARÇA
Esports Barça 23/12/2016

Luis Enrique: "No tinc clar que decidiré sobre el meu futur. Si no continuo al Barça no entrenaré"

El tècnic diu que és "optimista" de cara al final de temporada i elogia Leo Messi

Ara
1 min

BarcelonaEl tècnic del Barça, Luis Enrique MartíneZ ha afirmat que "No tinc clar que decidiré sobre el meu futur. Si no continuo al Barça no entrenaré" en una entrevista a Barça TV que s'emetrà aquest dissabte, a les 19.00 h. L'asturià ha admès que dubta sobre el seu futur: "No tinc cap dubte que estic en el millor equip, a casa meva i amb els millors jugadors, però també he de confessar que hi ha una part, en aquesta professió, molt dura, que em costa, té la seva part negativa, i ho he de valorar per a les pròximes temporades, però encara hi ha temps."

L'entrenador també està convençut que aquest curs l'equip seguirà guanyant títols perquè, entre altres motius, és el conjunt que millor futbol practica. "Crec que som els que millor juguem, els que tenim la idea més clara, i això, al llarg d'una temporada, al final ha de donar-nos rèdits".

"Veient com s'entrenen, la seva professionalitat, com accepten els reptes que se'ls plantegen dins de la temporada, veient aquests estímuls i com s'ho prenen, tot això et fa ser optimista i pensar que han de caure títols", diu l'asturià sobre les fites a què aspiren aquest 2017.

L'entrenador blaugrana es desfà en elogis cap a Leo Messi. "Pot jugar del que vulgui. Si jugués de central seria el millor defensa de l'equip. És una cosa diferent. És ridícul que comparin premis, 'Melons d'Or'... Ja no amb els jugadors actuals, amb els anteriors. No hi ha comparació. No hi ha res a fer. Que un jugador sigui capaç de fer això en aquesta època... no n'hi haurà un altre d'igual", conclou.

stats