BARÇA
Esports Barça 14/11/2014

Luis Suárez es retroba amb el gol amb l'Uruguai, que perd amb Costa Rica als penals (3-3, 7-6)

Les dues seleccions juguen un partit amistós amb el davanter del Barça i el porter del Madrid, Keylor Navas, com a protagonistes

Luis Suárez, durant l'amistós entre Costa Rica i l'Uruguai / IVAN FRANCO / EFE

BarcelonaLuis Suárez s'ha retrobat amb el gol en el partit que aquest dijous a la nit ha jugat la selecció de l'Uruguai contra Costa Rica. El davanter del Barça, que ha fet un dels tres gols que ha marcat la seva selecció, no ha pogut evitar la derrota als penals.

De fet, el '9' del Barça ha buscat porteria ja des dels primers minuts, primer amb un xut des de fora de l'àrea (min 12) i més tard, al minut 27, amb una falta a la mitjalluna que ha marxat fora per poc. Costa Rica s'ha avançat abans del descans amb un cop de cap de Saborío que ha deixat Muslera, porter de l'Uruguai, sense capacitat de reacció.

El pas pels vestidors ha portat idees fresques a l'Uruguai, que ha empatat al partit només sortir: al minut 49, Luis Suárez ha rematat una centrada del 'Cebolla' al fons de la xarxa per situar la igualada en el marcador. Però tot just dos minuts més tard, Costa Rica tornava a avançar-se amb un gol de Bryan Ruiz (min 51).

De nou l'Uruguai, obligat a remuntar, ha aconseguit l'empat. No mitjançant Cavani, que hauria pogut fer l'empat després d'una bona jugada de Luis Suárez, però sí gràcies a Giménez, que de cap, ha pogut superar Keylor Navas (min 64). Cavani ha estat el protagonista del tercer gol dels uruguaians, també de cap, després d'una centrada de Sánchez (min 66). Per primer cop l'Uruguai es situava per davant en el marcador, però en el temps de descompte, Venegas ha empatat el matx.

El guanyador s'ha decidit des del punt de penal. El blaugrana Luis Suárez ha marcat el primer per als uruguaians, però al final Costa Rica s'ha emportat el triomf (7-6).