Barça
Esports Barça 25/08/2023

Markel Zubizarreta, mànager general del Barça femení campió d'Europa, a un pas d'abandonar el club

No veu amb bons ulls la política de la directiva en els fitxatges i renovacions de l'equip

ARA
1 min
Markel Zubizarreta, manager esportiu del Barça Femení

BarcelonaEl mànager general del Barça femení, Markel Zubizarreta, estaria a un pas d'abandonar el Barça, segons ha informat El Periodico i RAC1. Zubizarreta, que ja va demanar a la junta directiva sortir del club abans de la final de la Champions guanyada ara fa pocs mesos contra el Wolfsburg alemany, va ser convençut per seguir al càrrec llavors. Ara, però, hauria decidit abandonar el club després de jugar un paper clau en la construcció de l'equip que ho ha guanyat tot els darrers anys. Zubizarreta potser ja no pujarà a l'avió els pròxims dies per marxar a fer la gira mexicana.

Zubizarreta, que tenia contracte fins al 2024, estaria negociant la seva sortida del club, que es podria fer pública ben aviat. Les raons per les quals abandonaria el club seria el diferent punt de vista amb la directiva sobre la política de fitxatges, amb ingerències per part de directius. Zubizarreta portava en el càrrec des del 2017. Però, després de fer-se pública aquesta informació, Mundo Deportivo va publicar que el mateix mànager general negava que ell volgués deixar el Barça per la seva pròpia iniciativa.

Crits contra Rubiales

El director esportiu ha estat a la llotja de l'estadi Johan Cruyff en el partit de presentació de l'equip, encara sense les jugadores del Mundial. Allà s'ha vist Zubizarreta dialogant amb el vicepresident esportiu del Barça, Rafa Yuste. L'equip de Giráldez ha golejat per 5 a 0 la Juventus en un estadi on s'ha demanat la dimissió de Luis Rubiales, president de la RFEF.

stats