BARÇA
Esports Barça 18/07/2013

Martín Montoya: "Espero lluitar amb Alves dia a dia per guanyar-me el lloc"

El jugador del planter assegura que està content amb els minuts que va jugar l'any passat, en la que va ser la seva primera temporada al primer equip

Ara
1 min
Martín Montoya, durant l'entrenament d'aquest dijous amb el Barça / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaMartín Montoya ha estat l'encarregat de parlar aquest dijous en roda de premsa. El jugador, que inicia la segona temporada al primer equip blaugrana, ha parlat de l'any passat, de la propera temporada i de l'adéu de Thiago.

El defensa ha comentat que espera gaudir "de més minuts" aquesta temporada. "Espero lluitar amb Alves dia a dia per guanyar-me el lloc", ha apuntat.

Montoya ha assegurat que està satisfet amb la feina de l'any passat: "Estic molt content amb els minuts que vaig jugar la temporada passada. Ara espero tenir alguns minuts més. Sempre cal treballar per tenir oportunitats". El defensa ha dit sobre la seva renovació que ell és "al millor equip del món" i que ara ha de "parlar amb el club".

Preguntat per l'adéu de Thiago, Monotoya ha afirmat: "Thiago serà un dels millors jugadors del món. Marxa un gran jugador. Ha triat aquest camí per formar-se. Però ara n'arriba un altre, que és Sergi Roberto, i també és un crac. Esperem que sigui el futur mig centre del Barça".

stats