Esports Barça 11/02/2021

Neymar es lesiona i estarà quatre setmanes de baixa

El PSG indica que té una lesió a l'adductor esquerre i preveu aquest període de baixa

1 min
Neymar es va lesionar a l'adductor en el partit entre el Caen i el París Saint-Germain

BarcelonaNeymar es perdrà l'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Barça. El davanter brasiler del París Saint-Germain es va retirar lesionat dimecres al minut 60 del partit de la Copa de França contra el Caen. El PSG ha explicat que el jugador que té una lesió a l'adductor esquerre i preveu un període de baixa de quatre setmanes.

"Si no hi ha un miracle, Neymar no podrà jugar", deia Sebastien Tarrago, periodista de L'Équipe. Al seu diari s'hi llegeix en portada "París tremola per Neymar". Per la seva banda, a Le Parisien asseguren que "creix la preocupació" per l'estat del brasiler, que va marxar directament al vestidor, amb mostres visibles de dolor. Es tracta d'una lesió a l'adductor, i en funció de si és només una elongació o bé una ruptura es determinarà el temps de baixa definitiu i se sabrà si pot jugar dimarts vinent al Camp Nou.

La baixa de Neymar suposa un nou contratemps per a Mauricio Pochettino, l'entrenador que fa tot just un mes agafava les regnes del PSG en substitució de Thomas Tuchel. Tot i ser un partit de Copa i contra un rival de Segona Divisió, el tècnic va voler donar minuts a Neymar i va reservar únicament Kylian Mbappé –que va entrar al segon temps, rellevant precisament Ney quan es va lesionar–. A la conferència de premsa Pochettino resava perquè la lesió "quedi només en un ensurt", però llegint entre línies era evident que no les tenia totes.

El PSG no podrà comptar amb Di María, que el cap de setmana va patir una lesió muscular, i també és dubte el porter titular, Keylor Navas, que té molèsties a l'adductor.

stats