Barça
Esports  /  Barça 20/01/2014

El Barça espera tenir el nou Palau Blaugrana acabat durant la tardor del 2019

El cost del pavelló serà de 90 milions d'euros

àlex Gozalbo
1 min
El projecte del Camp Nou

BarcelonaEl Barça espera tenir el nou Palau Blaugrana acabat durant la tardor del 2019. El club confia en poder començar les obres del nou pavelló, que anirà ubicat a les instal·lacions de l'actual Miniestadi, durant l'estiu del 2017. Segons ha anunciat Javier Faus, vicepresident econòmic, el cost serà d'uns 90 milions d'euros.

La capacitat d'aquest recinte destinat a les seccions serà de 10.000 seients fixos, el mínim que exigeix l'Eurolliga, i 2.000 addicionals. El nou Palau Blaugrana, que a diferència del Camp Nou tindrà un nom comercial, comptarà amb totes les prestacions de serveis i instal·lacions pròpies dels 'Arenas' internacionals consolidats en els últims anys a Europa. El recinte podrà acollir concerts i altres esdeveniments no esportius.

El club també preveu construir un pavelló annex amb capacitat per a 2.000 espectadors. Aquesta instal·lació anirà destinada a entrenaments o a partits de menor aforamant i inclou l'opció de la pista de gel.

Les obres no tindran cap afectació entre els abonats al Palau Blaugrana.

"Les seccions tenen un pressupost elevat, però sostenible. Si no, no faríem el nou Palau Blaugrana", ha explicat Javier Faus.

stats