Esports Barça 29/01/2022

Oshoala, amb un 'hat-trick', signa el gol blaugrana número 100 del curs en una nova exhibició contra el Betis (4-0)

El conjunt culer millora la xifra de la temporada anterior i supera el centenar de gols a la Lliga en només 18 partits

Oshoala celebrant la primera diana blaugrana

Sant Joan DespíEls registres del Barça són excepcionals. En només divuit partits, les culers han signat 102 gols, comptant el pòquer de dianes que han fet davant el Betis aquest dissabte al Johan Cruyff. La xifra encara agafa una dimensió més gran si ens fixem en els gols encaixats: tan sols cinc cops l'esfèrica ha travessat la línia de gol blaugrana. La temporada passada, la millor en la història de l'equip, es va arribar al centenar de gols en el partit número vint. El conjunt català continua imparable a la lliga i ja suma 26 victòries aquesta temporada. Ple de triomfs per a un equip sòlid tant a casa com a domicili.

Contra el Betis, el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha tornat a fer el seu partit. Sense cap ensurt important durant els noranta minuts, les blaugranes s'han encomanat a Asisat Oshoala. La nigeriana està en un moment dolç i sembla que tot el que toqui hagi d'anar a dins. La primera pilota que ha enviat al fons de la xarxa de Thalmann ha estat en el minut 18, engaltant-la a l'alçada del punt de penal després d'una passada de Graham Hansen. La segona diana (37'), a més d'augmentar l'avantatge en el marcador, ha fet arribar a la centena els gols culers aquesta campanya. La xifra, a més d'estratosfèrica, exemplifica a la perfecció la gran superioritat del conjunt català sobre la resta d'equips de la lliga. La nigeriana ha segellat el seu hat-trick sobre el xiulet de l'àrbitre abans del descans amb una gran recuperació a la frontal abans d'enviar la pilota a la xarxa.

El segon temps, de tràmit i amb poca contundència, ha permès a Fridolina Rölfo arrodonir el marcador fins al definitiu 4-0 després de sortir des de la banqueta a l'hora de partit. Una nova victòria per a les culers, que baten, de nou, el seu propi rècord.