Barça
Esports Barça 26/10/2012

Paco Jémez: "Podria fer el plantejament del Celtic, però em cauria la cara de vergonya davant els aficionats"

El tècnic del Rayo és conscient que el Barça "té pocs punts febles" perquè "els sap dissimular molt bé" però confia en el "talent i orgull" del seu equip per derrotar-lo

Efe / Ara
2 min

MadridPaco Jémez, entrenador del Rayo Vallecano ha reconegut el dia abans d'enfrontar-se al Barça a Vallecas que és difícil vèncer el conjunt blaugrana però "no és impossible ". "Aquest equip té pocs punts febles, potser un d'ells sigui en les jugades a pilota parada, que les pot millorar. És un equip que sap dissimular molt bé els seus defectes per la qualitat dels seus jugadors i per la possessió. Només crear-los un córner o una falta ja és complicat", ha confessat en roda de premsa.

Jémez té clar que el seu Rayo seguirà amb la mateixa filosofia de joc, amb el seu estil ofensiu i que no canviarà per enfrontar-se al líder. "Podria fer el plantejament del Celtic, però em cauria la cara de vergonya quan em miressin als ulls els aficionats, perquè perdríem segur", ha assenyalat.

"El nostre principal objectiu ha de ser treure la pilota al Barça. El Barça on et mata és amb la possessió, perquè si perd la pilota, després et pressiona per recuperar-la", ha afirmat. A més, l'entrenador canari ha afegit: "Vull que la gent no vegi només al Barça, sinó també al Rayo. Seria anar en contra del que opina l'afició. Que potser caiem? Pot ser. Però mirem la manera. Veure com afrontar el partit és important".

"Nosaltres hem d'estar convençuts que podem guanyar, però sabent serà complicat –ha insistit Jémez–. Tots els equips del món perden partits i per què no pot passar-li dissabte al Barça? Som capaços de fer-li mal i tenim talent i orgull. Si no ens creiem capaços, no guanyarem".

Jémez té clar que contra el Barça has de mostrar "la teva millor cara" perquè en gairebé tots els partits el Barça acaba fent un gol. "Hem d'estar concentrats en defensa i ser frescos i valents a dalt", ha sentenciat.

stats