LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 17/03/2015

Pellegrini: "Quan s'acabi el partit, ja parlarem de fracàs o no fracàs"

L'entrenador del Manchester City assegura que "no sent pressió" pels mals resultats de l'equip i encara amb optimisme la tornada dels vuitens de final de la Champions

Ara
1 min
Manuel Pellegrini, a la darrera sessió abans de jugar contra el Barça / JASON CAIRDUFF / REUTERS

Barcelona"Quan s'acabi el partit ja parlarem de si ha estat un fracàs o no. El Barça és un rival molt difícil i no em marco un objectiu previ", ha dit Manuel Pellegrini, l'entrenador del Manchester City, a la prèvia del partit de vuitens de final de la Champions. El tècnic xilè arriba al Camp Nou amb l'obligació de remuntar un 1-2 de l'anada per passar ronda. "L'única pressió que tinc és que l'equip jugui de la millor manera possible per classificar-se", ha afegit.

El City arriba al Camp Nou després d'un seguit de mals resultats. El darrer, la derrota del cap de setmana contra un rival de la zona baixa de la Premier. "No sento la pressió d'estar-me jugant el lloc, ni molt menys. Si fos així, actuaria igual", ha comentat el xilè. "Al City no hi ha cap ambient molest. Som segons a la Lliga, és una prova important seguir a Europa".

Pel què fa a les claus del partit, Pellegrini ha destacat la importància de la pilota: "Cal intentar tenir la possessió. Quan el Barça la té, és molt difícil recuperar-la. No hem de perdre la pilota en les recuperacions". I també ha desitjat poder finalitzar el partit jugant onze contra onze: "No em queixo dels àrbitres i les expulsions, però els últims partits sempre hem jugat amb deu. Ara comencem onze contra onze".

stats