Barça
Esports Barça 12/05/2015

Pep Guardiola: "Espero que el Barça no faci el passerell i guanyi la cinquena Champions"

L'entrenador del Bayern Munic ha analitzat a TV3 el partit contra el Barça

Ara
2 min
L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola. KAI PFAFFENBACH/ REUTERS

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Bayern Munic, ha analitzat a TV3 el partit contra el Barça. "Hem jugat amb el que som. L'any passat vam guanyar quatre títols. Aquest, un. Caure contra el millor equip com ho hem fet és la raó per la qual sóc entrenador. Espero que el Barça no faci el passerell i guanyi la cinquena Champions, que s'ho mereix. Nosaltres no ens hem rendit i hem jugat com Déu mana", ha dit.

"Hem de treballar més, però no ens hem espantat", ha afegit. "El Barça és el just vencedor de la semifinal. Favorit per a la final? No sé", ha comentat.

Més tard, ja en sala de premsa, ha ampliat la seva anàlisi del partit. "No ens hem rendit, hem caigut drets. Jo no entenc el futbol de cap altra manera que no sigui treure-li la pilota al rival. És una xorrada, però estic molt satisfet d'haver-ho pogut fer avui. Però per guanyar el Barça, sobretot al Camp Nou, no n'hi ha prou amb prendre-li, li has de fer mal, també, i no ho vam fer". Ha admès que tampoc disposava dels jugadors, però ha celebrat la millora a Munic. "Havíem de tenir amplitud i avui l'hem buscada amb Lahm i Bernat", ha comentat, després d'elogiar l'esforç i el coratge dels seus futbolistes. "Estic molt orgullós de ser l'entrenador d'aquest club. Els futbolistes del Barça són molt bons, però aquests valen un imperi". De cara al futur, ha insinuat que espera poder dissenyar una plantilla que li permeti fer el futbol que vol proposar.

Ha repetit en diverses ocasions que espera que el Barça, "ara que hi ha arribat i el Bayern no hi és", guanyi la final de la Champions. "Però no serà fàcil. Però desitjo que puguin fer un bon partit i aixecar la cinquena". Guardiola també ha reconegut que amb Luis Enrique, de qui ha dit que està fent "una feina fantàstica que espero que pugui fer molts més anys", l'equip s'ha fet més fort en les dues àrees. "Ha tornat el millor Piqué. Tots estan molt bé, els he vist molt fins, molt ràpids, molt bé físicament", ha dit. I, preguntat per Messi, s'ha desfet en elogis. "Som molt afortunats de ser contemporanis d'aquest paio. Estic molt content que hagi tornat. Espero que Alemanya compri els drets de la Lliga espanyola i tothom pugui gaudir del que fa cada setmana".

stats