BARÇA
Esports Barça 25/03/2015

Piqué: "Sóc molt culer, mai podria vestir la samarreta del Madrid"

El defensa del Barça ha parlat a 'El Larguero' de la Cadena SER: "Estem en el moment on volíem estar i jo en la forma en què vull estar"

Ara
3 min
Gerard Piqué, entrevistat a 'El Larguero' / CADENA SER

BarcelonaGerard Piqué ha passat aquest dimarts a la nit pels micròfons de 'El Larguero' de la Cadena SER. El jugador ha explicat que creu que està "a un bon nivell", però ha afegit: "Estic content, però sobretot per l'equip, estem competint molt bé en totes les competicions".

Piqué també ha parlat del joc del Barça: "Ara som un equip que no controla tant el centre del camp i per això el partit [contra el Madrid] va ser d'anada i tornada, i aquí els defenses, o quedes retratat o ets el salvador. El descans ens va venir molt bé perquè el Reial Madrid estava controlant el partit. En un clàssic és igual com hi arribes, són sempre partits impredictibles. El gol de Luis [Suárez] ens va ajudar a tenir tranquil·litat". De fet, el central ha explicat que l'equip està entenent "cada vegada millor a què vol jugar Luis Enrique". "És un 'mister' proper, tot i que els entrenadors tampoc poden ser amics dels jugadors perquè han de prendre decisions", ha comentat.

El jugador ha dit que ell mai ha "criticat el joc del Madrid". "El contraatac és una forma diferent de la que nosaltres normalment fem servir, però igual d'efectiva o més. Amb els jugadors que tenen a dalt aprofiten bé els espais; això nosaltres ho estem començant a fer també, però no hem canviat l'estil. Tenim tres jugadors tan bons a dalt que potser no calgui passar tant pel centre del camp... però l'estil no ha canviat. Crec que cap equip ens ha guanyat en possessió", ha apuntat.

"La relació amb Pep sempre ha estat molt bona"

Gerard Piqué ha dit que al Barça "hi va haver un abans i un després des de l'arribada Guardiola". "Ell va apostar molt fort pel planter. Quan me'n vaig anar a Manchester no pensava a tornar, però jo tenia la il·lusió i l'esperança de tornar, jo volia jugar al Camp Nou", ha explicat. I sobre la relació amb l'actual tècnic del Bayern, ha comentat: "La relació amb Pep sempre ha estat molt, molt bona. Jo partia aquest primer any com a quart central i ell sempre em va donar confiança i ho vaig jugar tot. També teníem les nostres coses, va ser una relació molt passional perquè ell viu moltíssim la seva professió. A vegades pensàvem diferent, en certes coses, però ja està, com passa amb altres entrenadors".

De fet, sobre la seva manera de ser, ha dit: "Sempre he intentat ser jo mateix, sóc el que penso i no canviarà mai. A vegades he estat massa directe i altres vegades potser he dit i he fet coses que no calia. L'experiència et dóna un grau de frenar una mica més. Hi ha vegades en què cal donar la cara i altres estar més al marge, ara prefereixo estar més al marge, no estar tant als mitjans".

El central barceloní ha dit que "mai" vestiria "la samarreta del Madrid". "Sóc molt culer. És un grandíssim club, però és que m'he criat al Barça".

"Puyol m'ha ensenyat moltíssim"

Piqué també ha parlat de Carles Puyol, ara retirat. "Puyol m'ha ensenyat moltíssim. Tot té a veure amb l'amor que li tens a aquest esport. Aquest any em vaig plantejar quan va començar que havia de ser el meu any. Vaig començar amb obstacles més extraesportius, però estem en el moment on volíem estar i jo en la forma en què vull estar", ha dit el defensa.

stats