Barça
Esports Barça 04/12/2021

La primera derrota de Xavi: "No ens podem permetre un gol així"

El tècnic considera que han fet "mèrits per guanyar" i lamenta haver encaixat al contraatac: "Ha sigut una errada"

A.N.
2 min
Xavi Hernández contra el Betis

Xavi Hernández ha viscut la seva primera derrota com a entrenador del Barça contra el Betis. Després del partit, el tècnic ha considerat que, com a mínim, haurien d'haver "sumat algun punt", especialment després de la segona part, i ha lamentat haver encaixat el gol del Betis. "És una errada nostra. No ens podem permetre encaixar el contraatac del gol. Crec que hem fet prou mèrits per endur-nos el partit, però així és el futbol. Contra el Vila-real, quan pitjor estàvem, vam marcar nosaltres. Hem de millorar: ens costa generar coses, en costar fer gols..., però no ens mereixíem perdre", ha analitzat. "Sé que és un pas endarrere, però me'n vaig orgullós del meu equip", ha afegit.

Xavi també ha admès que el seu equip, a la primera meitat, s'ha vist superat pel Betis, però ha volgut destacar la millora a partir del descans. Ha insistit, però, en el gol encaixat: "Em molesta molt, perquè els teníem sotmesos i havíem de matar el partit a la segona part. Si ens haguéssim avançat en el marcador, crec que hauríem guanyat bé. Hem fet una bona segona part i hem rebut un gol que havíem estudiat abans del partit. Sabíem que el Betis treballa molt bé les transicions i ens han marcat un gol així. És una pena".

L'entrenador blaugrana ha valorat que han millorat en "agressivitat en defensa" però que això també ho han de traslladar a l'atac. I ha defensat Memphis, malgrat no ser gaire protagonista en atac: "Ens dona molt; venint a rebre a la pilota, ajudant-nos a descarregar-la..." Xavi, que ha explicat que Gavi "ha patit una petita commoció", també ha aclarit les absències en l'onze de jugadors com Frenkie de Jong i Piqué: el neerlandès té molèsties –una petita sobrecàrrega– i no es va entrenar dijous i el català nota molèsties al genoll, herència de la greu lesió que va patir el curs passat.

stats