BARÇA
Esports Barça 03/06/2014

Rafinha i Deulofeu es retroben al Camp Nou i es tornen a vestir de blaugrana

Rafinha es mostra il·lusionat i diu que és un repte tornar al Barça mentre Deulofeu, que assegura que havia trobat a faltar el Camp Nou, comenta que vol "guanyar títols i aportar el màxim"

Ara
1 min
Deulofeu i Rafinha, amb la samarreta del Barça

BarcelonaRafinha Alcántara i Gerard Deulofeu, que la temporada passada van jugar cedits al Celta i a l'Everton, s'han retrobat aquest dimarts al Camp Nou i han tornat a vestir-se de blaugrana.

Els dos jugadors, que van coincidir al filial, s'han trobat per primer cop al vestidor del primer equip. "Tornar és una il·lusió molt gran, un repte. Espero aprendre d'aquests grans jugadors", ha dit Rafinha als mitjans del club, que ha definit el nou tècnic del Barça (el seu entrenador al Celta aquesta última temporada) com a "rauxa, és donar-ho tot per fer bé les coses".

Per la seva banda, Gerard Deulofeu ha assegurat que havia trobat a faltar el Camp Nou. "Sé el futbol que tinc i intentaré ajudar, vull guanyar títols i aportar el màxim", ha comentat, tot i que també ha reconegut que sap que hi ha "competència".

stats