BARÇA
Esports Barça 12/05/2019

Rakitic, sobre la foto a la Feria de Abril: "Si he de demanar perdó, ho faig"

El croat ha afirmat que va anar a Sevilla per visitar la família

A.f.
2 min
Ivan Rakitic agraïnt l'ovació de l'afició quan estava sent substituït per Carles Aleñà en la victòria del Barça per 2-0 contra el Getafe

BarcelonaDesprés de la dura derrota del Barça a Anfield per 4-0, que va costar l'eliminació a la Champions en semifinals, va circular una imatge per les xarxes socials que encara porta cua. Ivan Rakitic es va desplaçar a la capital andalusa per celebrar la Feria de Abril l'endemà d'haver perdut contra el Liverpool. El croat es va fotografiar amb el fill de l'expresident del Sevilla, José María del Nido, i aquest la va penjar a Instagram, tot i que després es va esborrar.

En una informació que va revelar el diari 'As', divendres es van desplaçar a casa seva un grup de Boixos Nois per retreure-li el comportament. Tal com recull el diari, el croat va rebre'ls a l'entrada i va estar parlant amb ells tranquil·lament durant uns minuts. Després de la victòria del conjunt blaugrana per 2-0 al Getafe, Rakitic ha atès els mitjans de comunicació a la zona mixta i ha aclarit els fets. "No sé com ni per què ha sortit la informació. Van venir dues persones que jo conec i em van donar el seu màxim suport. Volien entregar-me una placa agraint-me tot el que estic donant al club. Si he de demanar perdó per la foto, ho faig. Abans de res, soc pare i marit, i la família és el més important. Vaig anar a Sevilla per veure la meva família. Soc molt obert, mai em nego a fer una foto o a parlar".

D'altra banda, el '4' blaugrana ha donat un últim missatge d'unió a l'afició: "Teníem moltes ganes de jugar aquest partit, tot i que era molt difícil. Volíem demostrar a l'afició que els primers que no dormim pel que va passar som nosaltres i volíem guanyar el partit per ells".

stats