Barça
Esports Barça 12/05/2012

Ramon Cugat i Ricard Pruna xifren en 6 setmanes el temps de recuperació de Carles Puyol

Els doctors del Barça descarten la participació del defensa per a l'Eurocopa, parlen de David Villa ("és ell qui haurà de decidir si hi va") i avancen que Éric Abidal podria rebre l'alta la pròxima setmana

à. G.
1 min
Ramon Cugat i Ricard Pruna

BarcelonaEls doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna han explicat com ha anat l'operació de Carles Puyol, que aquest dissabte ha passat per la sala d'operacions de la Clínica Quirón.

Carles Puyol ha estat intervingut per l’equip del doctor Ramon Cugat i el doctor Ricard Pruna d’una lesió osteocondral al genoll dret. Al defensa se li ha practicat una artroscòpia per netejar-li l’articulació d’aquest genoll. El termini de recuperació serà d'unes 6 setmanes.

"Si Deú vol, tindrem Carles Puyol per a temps", ha explicat Ramon Cugat. "Ara mateix està a la clínica, està molt bé. Ja volia marxar a casa, però estarà ingressat fins aquest diumenge", ha recordat, al temps que l'ha descartat per a l'Eurocopa: "Li hem deixat clar a Carles Puyol que el seu objectiu era arribar bé a la pretemporada".

A Ramon Cugat també li han preguntat per David Villa. "A tots ens agradaria veure'l a l'Eurocopa, però qui ho ha de decidir és ell. L'evolució en les properes setmanes serà clau", ha recordat.

Ricard Pruna, per la seva banda, ha explicat que "Éric Abidal rebrà l'alta la pròxima setmana". A més, ha parlat de la situació del proper entrenador del Barça: "Tito Vilanova està curat, lliure de malaltia i perfecte"

stats