BARÇA
Esports Barça 02/06/2016

Robert confirma que Dani Alves deixarà el Barça

El director tècnic explica que el lateral ha comunicat al club que se'n va aquest estiu, mentre que també està convençut que Mascherano seguirà

M.m.
2 min
Dani Alves, en un acte comercial

Sant Joan DespíDani Alves deixarà el Barça aquest estiu. Ho ha confirmat el director tècnic del club, Robert Fernandez. "És una decisió del jugador i ens ho ha comunicat aquest matí", ha explicat Robert, que ha fet balanç de la temporada a la Ciutat Esportiva i ha analitzat algunes de les carpetes obertes que hi ha sobre la taula. "No ens agrada que marxi, ha tingut un comportament fantàstic tant dins com fora del camp. Però ha decidit marxar i ho hem de respectar".

El director tècnic ha confirmat que Alves tenia una clàusula que li permetia rescindir el contracte de manera unilateral i que l'ha executat aquesta setmana. "L'any passat se'l va renovar en circumstàncies especials perquè no podíem fitxar. En aquell moment era una renovació lògica i normal, perquè havia fet una gran temporada –ha argumentat Robert–. El jugador acabava contracte i per tal que estigués content es van buscar situacions favorables per a tots. En aquest cas, sortir lliure després d'un any. En una negociació, no sempre guanya el club".

De totes maneres, el Barça ha volgut agrair a Dani Alves el compromís que ha tingut amb el primer equip al llarg d'aquestes vuit temporades, en les que ha guanyat 23 títols. Per això, el convidarà a acomiadar-se de l'afició a principis de la temporada vinent.

El futbolista, a través de les xarxes socials, també ha aprofitat per acomiadar-se dels aficionats blaugranes, donant les gràcies als companys i seguidors i aclarint que marxa perquè "és el moment de tancar una etapa".

Sobre el relleu, Robert ha explicat que el Barça no buscarà un altre lateral dret. "Vam fitxar Aleix Vidal pensant en la possibilitat que Alves podia marxar. Confiem en ell, és internacional i venia de fer una temporada fantàstica al Sevilla. I també tenim l'opció de Sergi Roberto".

D'altra banda, Robert ha parlat d'altres casos que hi ha per resoldre. Un d'ells és el de Javier Mascherano, de qui s'ha especulat que pugui marxar del club. Robert s'ha mostrat confiat que el defensa argentí seguirà al Barça, tot i que la seva resposta no ha estat taxativa. També ha parlat de Bartra, que se'n podria anar. "La nostra intenció és que segueixi. I, en el cas que marxi, que no es desvinculi totalment del club".

stats