Barça
Esports Barça 22/08/2022

La segona edició del Gamper femení omplirà l'estadi Johan Cruyff

El Montpeller serà el rival d'un Barça en què la gran protagonista serà l'anglesa Lucy Bronze

2 min
Mapi León, llesta per jugar el Gamper amb el Barça

BarcelonaEl Barça es posa en marxa aquest dimarts (20.00 hores) amb el Trofeu Joan Gamper contra el Montpeller a l’estadi Johan Cruyff, que ha esgotat les 6.000 entrades disponibles per veure les noves cares de l’actual subcampió de la Lliga de Campions, entre les quals destaquen l’anglesa Lucy Bronze i la brasilera Geyse Ferreira. Bronze, un dels noms de l’estiu després de ser campiona d’Europa amb la selecció anglesa. Les dues ja van debutar amb el Barça a l'AMO’s French Cup, la competició de pretemporada que el conjunt blaugrana va disputar la setmana passada. De fet, Bronze va marcar el penal decisiu de la tanda davant el París Saint-Germain que va donar el tercer lloc final al Barça i Ferreira va anotar el gol de l’empat (1-1) davant les franceses. Abans, havien debutat en una derrota davant del Bayern.

Jonatan Giráldez no tindrà disponibles a causa de diferents lesions jugadores com la Pilota d’Or Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Jana Fernández, Asisat Oshoala, Bruna Vilamala, Cata Coll, Laia Codina i Nuria Rábano, un altre dels fitxatges d’aquest curs. Tampoc s’enfrontarà al Montpeller la quarta incorporació de l’estiu, Salma Paralluelo, que està disputant el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola a Costa Rica. De fet, Espanya jugarà les semifinals contra els Països Baixos.

El partit davant les franceses serà el quart que disputarà el Barça aquesta pretemporada després del triomf per 10-0 contra l’AEM Lleida, l’1-2 contra el Bayern Munic en les semifinals de l’AMO’s French Cup i l’1-1 contra el París Saint-Germain en la lluita pel tercer i quart lloc. Serà la segona vegada que el Barça femení disputarà el Trofeu Joan Gamper en tota la seva història. La primera ocasió va ser ara fa un any, una golejada per 6-0 davant de les campiones italianes, la Juventus de Torí. Abans del partit, a les 19.15 hores, tindrà lloc la presentació de la primera plantilla amb els parlaments de Jonatan Giráldez i Alexia Putellas.

stats