Publicitat
Publicitat

Barça

El seleccionador de Xile: "Nosaltres no infiltrem a ningú, ni obliguem a ningú a jugar amb dolor"

A Claudio Borghi no li va semblar bé l'escridassada de Guardiola a Alexis després que es lesionés contra l'Sporting

El seleccionador de Xile, Claudio Borghi, ha volgut adreçar-se a Pep Guardiola per les seves recriminacions a Alexis després que es lesiones durant el partit contra l'Sporting.

Al tècnic del Barça no es va prendre gaire bé la lesió del futbolista i així li va fer saber: "La concha de mi madre pa'mí. ¡Usa la cabeza!". Davant d'aquestes paraules Borghi ha contestat a Guardiola.

" Em va cridar l' atenció la reacció de Guardiola , la forma del tracte amb Alexis , no sé si és l'adequat -assegurava el xilè- És cert que s'insulta ell , però quan un s'insulta a si mateix cal veure el motiu pel qual ho fa i per la raó d'aquest empipament " afegia.

Segons el diari "La Tercera" de Xile, Borghi també va especular sobre la possibilitat que Guardiola hagués infiltrat a Alexis a l'espatlle durant la Copa del Rei.
"Nosaltres no infiltrem a ningú , ni tampoc obliguem a jugar a cap dels nostres jugadors amb dolor " sentenciava.

Per últim el seleccionador xilè va remarcar que no pensava renunciar a Alexis i que es seguiria cridant per jugar amb la selecció ja que segons ell, " és important tenir a Alexis , perquè és la figura de l'equip , la cara del país" .
Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT