Barça
Esports Barça 01/08/2011

Sergi Barjuan: "Desitjava ser l'entrenador del Barça B"

En una declaracions fetes a Rac1, l'extècnic del juvenil B del Barça, ha confessat que la decisió de donar el B a Eusebio ha condicionat la seva marxa del club perquè no vol que se'l catalogui com a entrenador "només de futbol base"

Redacció
1 min
Sergi Barjuan va ordenar al seu equip encaixar un gol

BarcelonaSergi Barjuan va abandonar el càrrec com a entrenador del juvenil B després de saber que no seria promocionat per ser el tècnic del B. Que el lloc, era per Eusebio. "Des del club no han cregut oportú que fos jo i han pensat que el miilor era Eusebio. Estic content per ell. Però, a nivell personal, no és el que desitjava", ha confessat.

L'exblaugrana ha explicat que vol encetar una nova etapa professional i que no vol limitar-se a entrenar "a futbol base". "Si em quedava un any més, la gent pensaria que només vull fer futbol base i no és el que jo vull", ha reconegut.

Ara, Sergi es troba "en una situació nova. "Intentaré aprendre noves metodologies d'entrenaments a nivell espanyol i europeu i intentar assumir el repte de portar un equip professional. I a partir d'aquí, tenir paciència perquè arribi l'oportunitat".

En aquest sentit, no es tanca cap porta. "Tant és si l'equip és un Segona A, un Primera o un de fora d'Espanya". "Vull tocar de peus a terra i sé que com més a dalt arribi primer l'oportunitat, també més ràpida pot ser la caiguda".

stats