BARÇA
Esports Barça 20/05/2015

La precandidatura a la presidència del Barça de Som Gent Normal vol "recuperar els valors de La Masia"

Jordi Farré, cap visible de la precandidatura, ha inaugurat la seu social del grup aquest dimecres al migdia: "Podem ser un canvi d'aires al club"

Ferran Mitjà
2 min
L'equip de 'Som Gent Normal'

BarcelonaJordi Farré ha inaugurat aquest dimecres al migdia la seu social del grup Som Gent Normal (a l'Avinguda Madrid, 85-87, de Barcelona). Som Gent Normal és un grup de socis barcelonistes que, liderat per Farré, ha iniciat un projecte per presentar-se a les eleccions a la presidència del Barça. "Em fa molta il·lusió inaugurar la seu social un 20 de maig. Avui fa 23 anys que vam guanyar la primera Copa d'Europa", ha iniciat l'empresari català. A més a més ha demanat "a la junta del Barça que convoqui ja les eleccions perquè es puguin fer a principis de juliol". "Hem d'intentar que hi hagi el màxim de participació possible en les eleccions", ha afirmat en aquest sentit.

Pel que fa al projecte de Som Gent Normal, Farré ha explicat que són els "únics que poden aportar aire fresc al club". Ho ha argumentat dient que la resta de precandidats tenen relació amb la "junta que va entrar el 2003". Posteriorment ha pres la paraula Jordi Muñoz, enginyer en telecomunicacions i part de l'equip de Som Gent Normal, que ha afirmat que volen "implantar el vot electrònic per millorar la democratització del club". En aquest sentit també proposa canviar el funcionament de l'assemblea de compromissaris. "La participació ha de ser voluntària. Ha de ser compromissari aquell que ho vulgui ser", ha explicat Muñoz.

Muñoz també ha repassat l'actualitat blaugrana: "A nivell esportiu hem de felicitar els tècnics i els jugadors perquè han funcionat, però hi ha coses fora de l'àmbit esportiu que s'han de canviar", ha dit. A més s'ha mostrat molt preocupat per l'estat de la pedrera. Ha argumentat que "la situació del Barça B és dramàtica". "Baixarà a la Segona B. Això implicarà que en el futur per mantenir el nivell s'hagi de fitxar", ha dit Jordi Muñoz. En aquest sentit ha explicat que una de les principals premisses de Som Gent Normal serà "recuperar els valors de La Masia que mai s'haurien d'haver perdut". "Nosaltres no inventem la fórmula, però la volem reactivar i per això haurem de posar-hi els millors professionals", ha explicat. A més, ha volgut recordar que per a ells, el club "ha deixat marxar grans treballadors que ho havien donat tot pel planter". En cas de ser la pròxima junta del Barça, Som Gent Normal tractaria de "parlar amb aquells professionals que han fet bones coses pel Barça i, a part, incorporar-ne de nous", ha afirmat l'enginyer.

Jordi Farré s'ha comparat amb la junta de Joan Laporta que va entrar l'any 2003. "En aquella època tothom volia un canvi i a nosaltres ens va agradar que hi fos. Ara pensem que nosaltres podem aportar aquest canvi d'aires que creiem que cal", ha afirmat l'empresari català. I ha volgut deixar clar que en cas d'entrar al club desitgen "la continuïtat de Luis Enrique".

stats