COPA DEL REI
Esports Barça 05/12/2017

Celta-Barça i Numància-Madrid als vuitens de final de Copa

L'Espanyol s'enfrontarà al Llevant, el Lleida a l'Atlètic de Madrid i el Formentera a l'Alabès

Martí Molina
2 min
Pione Sisto i Leo Messi al Barça-Celta de dissabte al Camp Nou.

BarcelonaLa sort ha somrigut el Reial Madrid i no ha sigut tan benèvola amb el Barça al sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei. Mentre que els blancs jugaran contra un equip de Segona, el Numància, els blaugranes ho faran contra el Celta, rival que ha esgarrapat un empat al Camp Nou aquest cap de setmana. L'anada serà a Balaídos i la tornada a Barcelona.

"Serà una eliminatòria forta, potser la més dura de totes entre dos equips molt forts", deia Guillermo Amor, ambaixador del Barça al sorteig. El responsable de relacions institucionals del primer equip feia evident l'objectiu de l'equip: "Cal guanyar, cal fer dos bons partits".

Guillermo Amor, dreta

Sobre el rival, Amor ha recordat el partit d'aquest cap de setmana contra el Celta al Camp Nou. "Ens coneixem bé, sabem que són un rival que juga bé a futbol. Crec que es podrà veure una bona eliminatòria. Ens divertirem", afegia.

Amor, que reconeixia que "no se sap mai què és millor, si jugar l'anada a casa o no", ha reconegut que preferia un altre rival que no fos el Celta i ha destacat, sense dir noms, la fortuna que ha tingut el Reial Madrid. "Al principi tothom vol evitar els més forts i potser algú ha quedat més beneficiat... però a la Copa hi poden haver sorpreses. Ja ho sabem i ja ho hem vist", tancava, a tall d'advertència.

Els partits d'anada es disputaran entre el 2 i el 4 de gener i la tornada, una setmana després. Els horaris encara no s'han confirmat.

Espanyol, Lleida i Formentera

L'Espanyol, que també era al bombo, es trobarà amb el Llevant. L'anada serà al RCD Stadium i la tornada es disputarà al Ciutat de València.

Al bombo hi havia dos equips de Segona B, el Formentera i el Lleida Esportiu. Els illencs jugaran contra l'Alabès, i els de la Terra Ferma tindran un dels rivals més difícils, l'Atlètic de Madrid. Per norma, els equips de categoria inferior juguen l'anada a casa.

Els jugadors del Lleida esportiu són el que han quedat més satisfets, ja que podran enfrontar-se a un gran de la Lliga i tindran l'oportunitat de disputar un partit al Wanda Metropolitano, el nou estadi dels matalassers. Els futbolistes del club de la Terra Ferma, que han seguit amb atenció el sorteig, han esclatat d'alegria en conèixer el nom del rival. També n'han quedat satisfets els dirigents, ja que rebran un rival d'entitat i podran fer caixa omplint l'estadi.

Així ha quedat el sorteig:

Formentera - Alabès

Lleida Esportiu - Atlètic de Madrid

Numància - Reial Madrid

Celta - Barça

Cadis - Sevilla

Leganés - Vila-real

Las Palmas - València

Espanyol - Llevant

stats