Barça
Esports Barça 18/04/2012

Txiki Begiristain: "L'única manera com el Madrid pot derrotar al Barça és jugant al contraatac"

L'exsecretari tècnic del Barça ha concedit una entrevista a la cadena anglesa Sky Sports i ha parlat de per què Pep Guardiola "és l'entrenador ideal" per al Barça i quina estratègia convé al Madrid per guanyar dissabte el clàssic

Ara
1 min

BarcelonaEn una entrevista concedida a la cadena anglesa Sky Sports, Txiki Begiristain ha parlat de la decisió de fer entrenador Josep Guardiola el 2008, de les opcions del Reial Madrid d'endur-se el clàssic de dissabte al Camp Nou i de l'estil de joc blaugrana.

Begiristain afirma que Guardiola és l'entrenador ideal per al Barça "perquè ve de les categories inferiors del Barça i li resultava molt fàcil entrendre quin sistema i filosofia necessitava el club per guanyar els partits". En aquest sentit, afirma l'exsecretari tècnic del Barça, que "la seva relació amb la premsa i el coneixement del club el situa amb un lleuger avantatge sobre José Mourinho" al Reial Madrid.

De cara al duel d'aquest dissabte al Camp Nou en el partit decisiu de la Lliga, Txiki creu que "l'única manera com el Madrid pot encarar el partit i guanyar-lo és a través del contraatac". El gran dilema per a Mourinho és, aprofitant el "bon moment de forma de Cristiano, Di María i Benzema", triar quins migcampistes ha de fer jugar. "Jugarà amb homes de perfil defensiu com Lass, Khedira i Xabi Alonso o preferirà sortir amb Özil o Kaká? És una gran decisió per a Mourinho"

stats