Esports Barça 20/10/2015

Vilarrubí: "No ho hem fet malament esgotant la via de la pedagogia amb la UEFA, però no ha servit de res"

Ara
1 min
Carles Vilarrubí, durant una conferència / MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

BarcelonaCarles Vilarrubí, vicepresident del Barça de Relacions Internacionals i Institucionals, ha assegurat aquest dilluns a 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio que el club se sent "enganyat per la UEFA" per la nova sanció per les estelades. "No han entès quin és l'ADN del Barça, que el club no és propietat d'un oligarca ni d'un empresari, és propietat dels socis", ha dit.

"Hem perdut el temps, però això no vol dir que no l'haguem hagut de perdre. Hem intentat fer pedagogia, explicar què és el Barça i què és Catalunya. No ho em fet malament esgotant la via de la pedagogia amb la UEFA, però no ha servit de res", i ha afegit: "És incomprensible que es pretengui que el club prohibeixi als seus propietaris expressar-se lliurement dins el club".

"El que ens queda és recórrer, esgotar la via esportiva i, si no, anirem als tribunals ordinaris, a Suïssa i a Estrasburg", ha explicat, i ha sentenciat: "Aquesta UEFA no ens agrada. La UEFA ara no està autoritzada moralment a donar lliçons de res".

stats