BARÇA
Esports Barça 09/10/2014

Villa: "Xavi és gran per saber què havia de fer aquest estiu"

El davanter asturià, que prepara la seva estrena a Austràlia, on juga cedit fins que arrenqui la temporada als Estats Units, repassa l'actualitat blaugrana al programa 'Al primer toque', d'Onda Cero

Ara
1 min

BarcelonaDavid Villa, exdavanter del Barça, ha repassat l'actualitat blaugrana al programa 'Al primer toque' d'Onda Cero. El davanter, que prepara la seva estrena a Austràlia amb el Melbourne City –club on juga cedit fins que arrenqui la temporada als Estats Units– ha parlat de Cesc Fàbregas i de Xavi Hernández.

Sobre Xavi i la possible marxa de l'egarenc cap a Nova York l'estiu passat, l'asturià ha dit: "He parlat bastant amb ell perquè ell és amic meu. És gran i expert per saber què havia de fer aquest estiu. Ara és a Barcelona, l'estic seguint i juga bastants partits. Me n'alegro per ell, perquè està content".

Sobre Cesc, ha comentat: "No tenia cap dubte que Cesc s'entendria amb Diego Costa per les qualitats d'un i de l'altre. Vaig parlar amb ells durant el Mundial quan els dos ja sabien que jugarien junts". "He jugat amb grandíssims jugadors, però els que millor m'han fet l'última passada han estat Cesc i Silva", ha afegit.

stats