Barça
Esports Barça 06/11/2013

Xavi: "La nostra filosofia és jugar bé a futbol, i està intacta"

El segon capità de l'equip assegura que l'equip està "tranquil" malgrat les crítiques sobre l'estil i hi resta importància. "Hi ha molta pressió però és normal. Això és el Barça"

Ara
1 min

BarcelonaXavi Hernández ha estat taxatiu després del partit contra el Milan. El migcampista de Terrassa ha dit que està "content" pel triomf i ha assegurat que "s'ha vist un bon Barça".

"Estic content, sobretot per la victòria. Hem fet un bon partit que se'ns ha complicat per aquell gol al límit del descans. Però s'ha vist un bon Barça. El Milan s'ho ha cregut una mica més a la segona part", ha comentat.

Després de les nombroses crítiques sobre l'estil de joc, Xavi ha opinat que: "L'equip està creixent. Sempre hi ha marge de millora, però l'objectiu és clar: jugar bé a futbol. I crec que s'està fent". I en aquest mateix punt, ha dit: "La nostra filosofia és que a partir de jugar bé a futbol aconseguirem guanyar. Aquesta és la nostra filosofia i està intacta".

El futbolista ha restat importància a les crítiques: "Hi ha molta pressió per part de l'entorn però és normal. Això és el Barça", i ha reiterat que "l'equip està bé, està creixent". "Estem tranquils, sabem com és l'entorn del Barça".

Sobre el partit contra el Milan, Xavi ha reconegut que ha "costat" guanyar perquè: "també hi ha un rival que es tanca i no ens deixa gaire espai. Avui hem intentat més les centrades i l'un contra un per les bandes. Ens tanquen molt la creació del centre".

Per últim, ha parlat de Leo Messi, que aquest dimecres ha marcat dos gols. "Messi està bé, el veig bé. Igual que l'equip, té marge de millora. Leo és el millor del món i quan està dos o tres graons per sota sembla que sigui molt", ha conclòs.

stats